ΑΘΗΝΑ
10:27
|
26.04.2024

Διοικητής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν προτείνει τη δημιουργία ενός video game, στο οποίο οι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας του θα σώζουν τον […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διοικητής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν προτείνει τη δημιουργία ενός video game, στο οποίο οι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας του θα σώζουν τον Τζορτζ Φλόιντ από τη μοιραία συνάντησή του με τις αστυνομικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών.  

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο δίκτυο “RT” το σκεπτικό του Μοχάμαντ Ρεζά Νακντί, ανώτατου στελέχους των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν, παρουσιάστηκε σε συνέδριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας στον στρατό. “Πρέπει να ανακαταλάβουμε τον κυβερνοχώρο από τις Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργώντας το δικό μας περιεχόμενο”, δήλωσε ο Νακντί.  

Ο Ιρανός διοικητής υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα video game με πολιτικές προεκτάσεις καθώς η δολοφονία του μαύρου Αμερικανού πολίτη Τζορτζ Φλόιντ έχει εξελιχθεί σε ένα “παγκόσμιο ζήτημα”.

Σύμφωνα με τον Νακντί το παιχνίδι θα λέγεται “Σώσε τον Τζορτζ Φλόιντ” και θα κυκλοφορήσει σε έκδοση για pc και κινητά. Στόχος του θα είναι να “σώσεις έναν μαύρο πολίτη από την αμερικανική αστυνομία”, διευκρίνισε ο Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος.

Ο ίδιος προανήγγειλε επίσης μια animation παραγωγή, στην οποία “όλες οι ισλαμικές φυλές και έθνη θα μπαίνουν μέσα στην Ιερουσαλήμ” εμπνευσμένη από την κατάκτηση της Μέκκας από τον προφήτη Μωάμεθ τον 7ο αιώνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα