ΑΘΗΝΑ
17:15
|
16.04.2024
Η κυβέρνηση της Αργεντινής ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα επεκτείνει το πάγωμα των ενοικίων και την απαγόρευση εξώσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η κυβέρνηση της Αργεντινής ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα επεκτείνει το πάγωμα των ενοικίων και την απαγόρευση εξώσεων για να συνεχίσει να προστατεύει τους πιο ευάλωτους τομείς εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19.

“Τα δύο διατάγματα είναι ήδη γραμμένα. Θα συνεχίσουμε να ενιοσχύουμε τους ανθρώπους που νοικιάζουν, επειδή καταλαβαίνουμε ότι αυτοί οι μήνες ήταν δύσκολοι, ότι οι οικογένειες δεν ήταν ακόμη σε θέση να ανακτήσουν όλα τα έσοδα που έχουν χάσει ως αποτέλεσμα της πανδημίας” , είπε η αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου Σετσιλία Τοντέσκα Μπόκο. Πρόσθεσε ότι και τα δύο διατάγματα περιμένουν την προεδρική υπογραφή για να τεθούν σε ισχύ.

Η απόφαση για εφαρμογή παγώματος ενοικίου και απαγόρευση εξώσεων ήταν από τα πρώτα μέτρα που έλαβε ο πρόεδρος Αλμπέρτο Φερνάντες στα πρώτα στάδια της πανδημίας την 1η Απριλίου 2020. Η ανακοίνωση θεωρείται πως προσφέρει σημαντική ανακούφιση για χιλιάδες ενοικιαστές των οποίων η προθεσμία πληρωμής ενυπόθηκων δανείων θα λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγές: Telesur

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα