ΑΘΗΝΑ
01:40
|
18.05.2024

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο έσπασε το ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία είχε καταφέρει με την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Οκτώβριο να […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο έσπασε το ρεκόρ της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία είχε καταφέρει με την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Οκτώβριο να αποκτήσει ένα εκατομμύριο ακολούθους (followers) μέσα σε πέντε ώρες κα 16 λεπτά.

Ο φυσιοδίφης και η φωνή “σήμα-κατατεθέν” όλων των ντοκιμαντέρ του βρετανικού BBC για την άγρια φύση και τον μπλε πλανήτη κατάφερε να φτάσει τους ένα εκ. followers σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά.

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο αποφάσισε στα 94 του χρόνια να μπει στον κόσμο των social media για να εκφράσει τις απόψεις του για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον. Έκανε ντεμπούτο γράφοντας στο Instagram: “Η σωτηρία του πλανήτη μας είναι σήμερα μια επικοινωνιακή πρόκληση”.

https://www.instagram.com/tv/CFg3LHIHGug/?utm_source=ig_embed


Στο πρώτο 24ωρο της παρουσίας του στο Instagram ο Βρετανός ξεπέρασε τους 2,5 εκ. followers. “ Τα τελευταία 60 χρόνια έχω εμφανιστεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο αλλά είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram. Πήρα την απόφαση για τη νέα αυτή… εξερεύνησή μου, γιατί πιστεύω ότι η ανθρωπότητα έχει σοβαρά προβλήματα», είπε o σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Βέβαια η είσοδος του Βρετανού στη διαδικτυακή πλατφόρμα συνδέεται και με την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου και του καινούργιου ντοκιμαντέρ παραγωγής Netflix με τίτλο: A Life On Our Planet (σ.σ. Μια Ζωή στον Πλανήτη Μας).

Η Άνιστον δεν έχει ακόμα σχολιάσει την εκθρόνισή της ή μπορεί και να μην την κατάλαβε…

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα