ΑΘΗΝΑ
04:53
|
25.04.2024

Περίπου 1500 Άγγλοι μαζεύτηκαν σήμερα στην πλατεία Τραφάλγκαρ, στο Λονδίνο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περίπου 1500 Άγγλοι μαζεύτηκαν σήμερα στην πλατεία Τραφάλγκαρ, στο Λονδίνο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.  Οι συγκεντρωμένοι δεν φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τις προβλεπόμενες αποστάσεις, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στην βίαιη διάλυση της διαμαρτυρίας. Κατά την διάρκεια της προσπάθειας αυτής, τραυματίστηκαν αρκετοί αστυνομικοί αλλά και διαδηλωτές.  Αυτή την στιγμή στην Αγγλία δεν απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες, αρκεί οι διαμαρτυρόμενοι να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις ο ένας από τον άλλο. Μετά την διάλυση της διαμαρτυρίας, αρκετοί από τους διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν στο Χάιντ Πάρκ.

Νωρίτερα σήμερα, οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι κατέγραψαν 6.042 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο και 34 θανάτους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα