ΑΘΗΝΑ
10:58
|
20.04.2024

Δίωξη για παρενόχληση ασκήθηκε σε βάρος της βουλευτή Κλόντια Γουέμπ του κόμματος των Εργατικών στο Ηνωμένο Βασίλειο και η 55χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δίωξη για παρενόχληση ασκήθηκε σε βάρος της βουλευτή Κλόντια Γουέμπ του κόμματος των Εργατικών στο Ηνωμένο Βασίλειο και η 55χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης τον Νοέμβριο.

Η Κλόντια Γουέμπ, πρώην δημοτική σύμβουλος στο ανατολικό Λονδίνο, εξελέγη βουλευτής της περιφέρειας του Ανατολικού Λέστερ το 2019. Κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος γυναίκας.

Η επικεφαλής του εγκληματολογικού τμήματος της γενικής εισαγγελίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζένι Χόπκινς, δήλωσε: “Η εισαγγελία σήμερα απεφάνθη ότι η Κλόντια Γουέμπ, βουλευτής για το Ανατολικό Λέστερ, πρέπει να διωχθεί με την κατηγορία της παρενόχλησης σε βάρος μιας γυναίκας. Η εισαγγελία κατέληξε στην εν λόγω απόφαση μετά από φάκελο με αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε η Μητροπολιτική αστυνομία”.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Γκάρντιαν (Guardian) το αδίκημα φέρεται να σημειώθηκε μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου του 2018 και της 26ης Απριλίου του τρέχοντος έτους. Η βουλευτής του Εργατικού Κόμματος δήλωσε: “Είμαι αθώα και αναμένω να το αποδείξω εντός του δικαστηρίου”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα