ΑΘΗΝΑ
02:19
|
27.04.2024

“Είναι έξυπνη, είναι εύστροφη, είναι όμορφη και ο κόσμος θα την αγαπήσει”. Με αυτόν τον τρόπο φέρεται να περιέγραφε ο Ντόναλντ Τραμπ την κόρη του […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Είναι έξυπνη, είναι εύστροφη, είναι όμορφη και ο κόσμος θα την αγαπήσει”. Με αυτόν τον τρόπο φέρεται να περιέγραφε ο Ντόναλντ Τραμπ την κόρη του Ιβάνκα το 2016 όταν σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ουάσινγκτον Ποστ” την είχε προτείνει για αντιπρόεδρό του.

Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται αποσπάσματα ενός ακόμη βιβλίου που θα κυκλοφορήσει άμεσα και πριν από τις αμερικανικές εκλογές της 4ης Νοεμβρίου στην αγορά με θέμα τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών και συγγραφέα ένα άτομο που βρισκόταν στον πυρήνα της προεκλογικής ομάδας και εκστρατείας που έφερε τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Ο συγγραφέας είναι ο Ρικ Γκέιτς, το νούμερο δύο της προεκλογικής εκστρατείας Τραμπ το 2016, και ο τίτλος του βιβλίου: “Wicked Game”.

“Πιστεύω ότι πρέπει να είναι η Ιβάνκα. Πώς θα σας φαινόταν η Ιβάνκα για αντιπρόεδρός μου;”, φέρεται να είχε πει ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια συνάντηση με όλους τους συμβούλους της τότε προεκλογικής του ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Ουάσινγκτον Ποστ” η ίδια η Ιβάνκα είπε στον πατέρα της πως δεν θα ήταν καλή ιδέα να κατέβουν μαζί στις εκλογές και ο Τραμπ φέρεται να επέλεξε τελικά τον νυν αντιπρόεδρο Μάικ Πενς κατά τη διάρκεια ενός πρωινού γεύματός τους μετά από ένα “βιτριολικό και μακροσκελή” μονόλογό του κυβερνήτη της Ιντιάνα εναντίον του πρώην πρόεδρου Μπιλ Κλίντον και της τότε αντιπάλου του Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον.

Ο επικεφαλής της επικοινωνιακής εκστρατείας Τραμπ για το 2020, Τιμ Μαρτό, διέψευσε το δημοσίευμα δηλώνοντας στο δίκτυο CNN πως είναι “τελείως αναληθές”. Τελικά η Ιβάνκα Τραμπ περιορίστηκε στον ρόλο της ανώτατης συμβούλου του πατέρα της στον Λευκό Οίκο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα