ΑΘΗΝΑ
08:30
|
16.04.2024

Πρόθυμος να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του Ντμίτρι Πεσκόφ. “Στην περίπτωση […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρόθυμος να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του Ντμίτρι Πεσκόφ.

“Στην περίπτωση του αρχηγού του κράτους, φυσικά και ισχύουν ιδιαίτερα μέτρα προστασίας. Αλλά ο ίδιος έχει ήδη δηλώσει ότι σκέφτεται να κάνει το εμβόλιο”, δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι “για να μειωθεί το επίπεδο των μέτρων επιδημιολογικής προστασίας, είναι αναγκαίο να κάνει το εμβόλιο”.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε επίσης ότι κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε σήμερα με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν , ο Πούτιν του υποσχέθηκε ότι θα κάνει το εμβόλιο και θα επισκεφθεί την Σεούλ. Ο Πεσκόφ διευκρίνισε ότι ο πρόεδρος δεν μίλησε γενικά για οποιεσδήποτε επισκέψεις του στο εξωτερικό, αλλά συγκεκριμένα για την επικείμενη επίσκεψή του στην Σεούλ.

Ο Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε πότε συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος προτίθεται να κάνει το εμβόλιο ή αν θα περιμένει να ολοκληρωθεί η φάση ΙΙΙ των κλινικών δοκιμών, απάντησε λέγοντας “ας περιμένουμε πότε ο ίδιος θα πάρει αυτή την απόφαση” και διαβεβαίωσε ότι όταν εμβολιασθεί ο πρόεδρος το γεγονός θα κοινοποιηθεί και “δεν θα το κρατήσουμε μυστικό”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα