ΑΘΗΝΑ
13:40
|
25.04.2024

Ο Στάνλεϊ πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα, τον απαθανάτισαν, τον έπιασαν, αλλά η βρετανική αστυνομία αποφάσισε να μην επιβάλλει το προβλεπόμενο πρόστιμο. […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Στάνλεϊ πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα, τον απαθανάτισαν, τον έπιασαν, αλλά η βρετανική αστυνομία αποφάσισε να μην επιβάλλει το προβλεπόμενο πρόστιμο. Το επίθετο του Στάνλεϊ είναι Τζόνσον και είναι ο πατέρας του Μπόρις, του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η αστυνομία εξήγησε ότι απαλλάσσει τον πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού γιατί ήταν το πρώτο παράπτωμα.

Ο 79χρονος Στάνλεϊ Τζόνσον είναι γνωστός στην Ελλάδα και ειδικά στους κατοίκους του Χόρτου Πηλίου. Χρόνια τώρα ο Βρετανός διαμένει σε μια πολυτελή βίλα και παράλληλα τη νοικιάζει σε τουρίστες.

Φέτος το καλοκαίρι ήταν από τους πρώτους που παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα καθώς έφτασε στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας αδιαφορώντας για τις απαγορεύσεις.

Πάντως η Ντάουνιγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είναι της άποψης πως ο πατέρας του όφειλε να είναι πιο προσεκτικός και να τηρεί τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και να φορά την προστατευτική μάσκα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα