ΑΘΗΝΑ
17:47
|
20.04.2024

Με μία ανάρτηση στο Instagram η επιχειρηματίας κόρη της τηλε-οικογένειας Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα στην πλατφόρμα εγγραφής ψηφοφόρων αυξάνοντας την κίνηση της κατά… […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με μία ανάρτηση στο Instagram η επιχειρηματίας κόρη της τηλε-οικογένειας Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα στην πλατφόρμα εγγραφής ψηφοφόρων αυξάνοντας την κίνηση της κατά… 1.500%.

Μόλις την περασμένη Δευτέρα η Κάιλι Τζένερ, μεγιστάνας στη βιομηχανία των καλλυντικών, πόζαρε με μπικίνι για να υπενθυμίσει στους 196 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram ότι η χώρα σε λίγες εβδομάδες προσέρχεται στις κάλπες και πρέπει να ψηφίσουν.

Το μήνυμα της 23χρονης δισεκατομμυριούχου που έπεισε ήταν: «Έχετε εγγραφεί για να ψηφίσετε; Ας οργανωθούμε για να ψηφίσουμε όλοι μαζί».

https://www.instagram.com/p/CFscgtXnf6F/?utm_source=ig_embed



Παράλληλα έκανε λινκ την ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής και επαλήθευσης ψηφοφόρων “Vote.org”, η οποία ανακοίνωσε ότι η ανάρτηση της Κάιλι Τζένερ έφερε μια άνευ προηγουμένου επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα.

“Περισσότεροι από 48 χιλιάδες χρήστες  μπήκαν στην ιστοσελίδα μετά την ανάρτησή της στο Instagram”, δήλωσε εκπρόσωπος του Vote.org στον βρετανικό Independent. “Αυτό μεταφράζεται σε μια αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας μέσω Instagram άνω του 1.500% και άνω του 80% αύξηση επί του συνόλου των χρηστών που μπήκαν στη σελίδα την προηγούμενη ημέρα», πρόσθεσε.  Από χθες η ανάρτηση της Κάιλι Τζένερ έχει ξεπεράσει τα εννέα εκ. likes.

Η σταρ των ριάλιτι δεν έμεινε στη φωτογραφία. Στα Stories της στο Instagram ανέβασε οδηγίες, βήμα προς βήμα, για την εκλογική διαδικασία. “Πρέπει αυτόν τον Νοέμβριο να ακουστούν οι φωνές μας. Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε μια αλλαγή”, έγραψε η 23χρονη σύμφωνα με το Fox News. “Έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη διαφορά, πρέπει να ψηφίσουμε”, πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε ότι ο γαμπρός της Κάνιε Γουέστ, σύζυγος της αδελφής της Κιμ, είναι οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ αλλά είχε βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, την οποία τελικά απέσυρε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα