ΑΘΗΝΑ
00:01
|
25.04.2024

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη Λευκίμμη του Έβρου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 26 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, οκτώ οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη Λευκίμμη του Έβρου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 26 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, οκτώ οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν και μηχανήματα έργου.

Στο σημείο βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης, ενώ πληροφορίες της ιστοσελίδας e-evros αναφέρουν ότι η φωτιά κατευθύνεται προς το εθνικό πάρκο δάσους Δαδιάς-Λευκίμμης-Σουφλίου, αλλά για την ώρα δεν κινδυνεύει.

Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος,  εξέφρασε νωρίτερα την ανησυχία του για το ενδεχόμενο αλλαγής στην φορά των ανέμων, σε περίπτωση που δεν τεθεί άμεσα υπό έλεγχο η πυρκαγιά.  “Η φωτιά βρίσκεται πολύ μακριά από κατοικημένες περιοχές, ωστόσο, καίει μέρος του συμπλέγματος του δάσους της Δαδιάς. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε σύντομα να περιορίσουμε την πυρκαγιά”, δήλωσε ο κ. Καλακίκος.




Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα