ΑΘΗΝΑ
05:24
|
26.04.2024

Αρνητικό βγήκε το τεστ για κορονοϊό που έκανε εντός της ημέρας ο προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν. “Ελπίζω ότι αυτό θα χρησιμεύσει ως υπενθύμιση: […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρνητικό βγήκε το τεστ για κορονοϊό που έκανε εντός της ημέρας ο προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν. “Ελπίζω ότι αυτό θα χρησιμεύσει ως υπενθύμιση: φοράτε μάσκα, τηρείτε τις αποστάσεις και να πλένετε τα χέρια σας”, έγραψε Μπάιντεν στο Twitter.

Ο αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου έκανε το διαγνωστικό τεστ καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του Μελάνια διαγνώστηκαν χθες το βράδυ θετικοί στη νόσο Covid-19 και τέθηκαν σε αυτοαπομόνωση στον Λευκό Οίκο.

Ο Τζο Μπάιντεν το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ στο πλαίσιο της πρώτης τηλεοπτικής του αντιπαράθεσης και πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη μικρή οθόνη, είχαν δώσει τα χέρια.

Νωρίτερα ο Τζο Μπάιντεν ευχήθηκε στο προεδρικό ζεύγος γρήγορη ανάρρωση.

Αρνητική στη νόσο Covid-19 βγήκε και η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, η Κάμαλα Χάρις, καθώς και ο σύζυγός της και θα συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμά τους, σύμφωνα με πηγές. Η Χάρις πρόκειται να μεταβεί στο Λας Βέγκας για μια προεκλογική εκδήλωση.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα