ΑΘΗΝΑ
09:28
|
29.06.2024

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου ανακοίνωσαν το απόγευμα πως ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ περνά τον νέο κορωνοϊό covid19 με ήπια συμπτώματα. Επιπλέον, ο προσωπάρχης του Λευκού […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου ανακοίνωσαν το απόγευμα πως ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ περνά τον νέο κορωνοϊό covid19 με ήπια συμπτώματα.

Επιπλέον, ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Μαρκ Μίντοους προσπάθησε να καθησυχάσει τον κόσμο λέγοντας ότι ο πρόεδρος κάνει κανονικά τις δραστηριότητες που είχε αναλάβει από το γραφείο του.

Ο ίδιος ο πρόεδρος πάντως δεν συνέχισε να κάνει αναρτήσεις στο Τουίτερ μετά από την πρωϊνή ανάρτησή του (λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ουάσιγκτον) με την οποία ενημέρωνε πως ο ίδιος και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε πως ο Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς βρέθηκε αρνητικός σε τεστ για τον νέο κορονοϊό όπως και ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Σε τεστ υποβλήθηκε σήμερα και ο πρώην αντιπρόεδρος και υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοέμβρη, Τζο Μπάιντεν, και η σύζυγός του, Τζιλ μιας που είχαν συναντήσει, την περασμένη Τετάρτη, έστω και εξ αποστάσεως, τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τις ανάγκες της πρώτης τηλεοπτικής τους αναμέτρησης στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα