ΑΘΗΝΑ
08:28
|
17.05.2024

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ, βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό. «Θέλω σας ευχαριστήσω όλους […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ, βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό. «Θέλω σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη . Πηγαίνω στο νοσοκομείο Walter Reed  και νιώθω πολύ καλά. Θέλω να βεβαιωθούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η Πρώτη Κυρία είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Το εκτιμώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε σε βίντεο που ανάρτησε στο twitter, ενώ λίγο αργότερα, σε νέο tweet του, έγραψε: «τα πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!».

Σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου, Σον Κόνλεϊ,  στον Αμερικάνο Πρόεδρο, χορηγείται Ρεμδεσιβίρη, καθώς και κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron, βιταμίνη D, μελατονίνη και ασπιρίνη. «Είναι κουρασμένος, αλλά σε καλή διάθεση» σχολίασε ο γιατρός του Λευκού Οίκου, ενώ ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα μεταβίβασης καθηκόντων στον αντιπρόεδρο Μαικ Πένς, ο οποίος βρέθηκε αρνητικός στο κορονοϊό. 

Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπιλ Στέπιεν, διαγνώστηκε επίσης θετικός στον νέο κορονοϊό.

Ευχές προς τον Τραμπ

Ευχές από πολλούς ηγέτες κρατών για γρήγορη ανάρρωση, λαμβάνει από την πρώτη στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ. «Είμαι πεπεισμένος πως η φυσική ζωτικότητά σας, το ψυχικό σας σφρίγος και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να νικήσετε αυτόν τον επικίνδυνο ιό», ανέφερε σε ευχές του ο Βλαντιμίρ Πούτιν,  σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Δεν είναι θέμα πολιτικής. Είναι μια υπενθύμιση ότι όλοι πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα αυτό τον ιό. Δεν θα φύγει μόνος του» είπε ο υποψήφιος για την προεδρία Τζο Μπάιντεν από το Μίσιγκαν.

«Τις καλύτερες ευχές μου στον Πρόεδρο Τραμπ και την Πρώτη Κυρία», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τζόνσον, που και ο ίδιος προσβλήθηκε από την COVID-19 και νοσηλεύθηκε την περασμένη άνοιξη. «Ελπίζω και οι δύο να αναρρώσουν γρήγορα από τον κορονοϊό», έγραψε.

Ευχές έστειλαν και η Άγκελα Μέρκελ, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Ζαΐρ Μπολσονάρου, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο Πολωνός πρόεδρος Αντρέι Ντούντα και πολλοί άλλοι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα