ΑΘΗΝΑ
11:01
|
02.07.2024

Με ένα tweet  του, στο οποίο γράφει “Οι γιατροί, οι νοσοκόμες και ΟΛΟΙ στο GREAT Walter Reed Medical Center, και άλλοι από παρόμοια απίστευτα ιδρύματα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ένα tweet  του, στο οποίο γράφει “Οι γιατροί, οι νοσοκόμες και ΟΛΟΙ στο GREAT Walter Reed Medical Center, και άλλοι από παρόμοια απίστευτα ιδρύματα που τους βοήθησαν, είναι εκπληκτικοί !!! Έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος κατά τους τελευταίους 6 μήνες στην καταπολέμηση αυτής της ΜΆΣΤΙΓΑΣ. Με τη βοήθειά τους, νιώθω καλά!” ο Ντόναλντ Τραμπ, ή οι συνεργάτες του, θέλησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις οποίες ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι καλά στην υγεία του. 

Μπορεί ο γιατρός Sean Conley που τον παρακολουθεί στην ενημέρωση που έκανε να είπε ότι όλα πηγαίνουν  καλά, όμως αργότερα, λίγο μετά την επίσημη ενημέρωση, ΜΜΕ των ΗΠΑ επικαλέστηκαν μαρτυρία ανθρώπου από το στενό του περιβάλλον -τον οποίο δεν κατονόμασαν- σύμφωνα με την οποία ο Ντόναλτ Τραμπ “δεν βρίσκεται ακόμη σε πορεία ανάρρωσης από τον κορονοϊό”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα