ΑΘΗΝΑ
09:54
|
02.05.2024

Με ένα νέο tweet ο Ντόναλντ Τραμπ, σπεύδει να διασκεδάσει τις φήμες που αναφέρουν ότι δεν είναι καλά στην υγεία του. «Όταν ήρθα εδώ, δεν […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με ένα νέο tweet ο Ντόναλντ Τραμπ, σπεύδει να διασκεδάσει τις φήμες που αναφέρουν ότι δεν είναι καλά στην υγεία του. «Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά.  Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα. Δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω. Αδημονώ να τελειώσω την (προεκλογική) εκστρατεία όπως την άρχισα.  Είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της. Τις επόμενες λίγες ημέρες, υποθέτω αυτό θα είναι το πραγματικό τεστ, άρα θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μια δύο ημέρες» είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος φαίνονταν κουρασμένος, είχε όμως διάθεση να κάνει και χιούμορ, αφού αναφερόμενος στην σύζυγο του, είπε ότι είναι λίγο μόνον μικρότερη σε ηλικία. Στο ίδιο βίντεο, εξήγησε ότι δεν έμεινε κλεισμένος στον Λευκό Οίκο προκειμένου να προστατέψει την υγεία του, επειδή ήθελε να ηγηθεί του προεκλογικού του αγώνα.

Πάντως μια δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos που δημοσιοποιήθηκε σήμερα,  δείχνει πως ο Μπάιντεν έχει ένα προβάδισμα δέκα μονάδων έναντι του Τραμπ σε εθνικό επίπεδο.

Η διαφορά ανάμεσα στον Τραμπ και τον Μπάιντεν όσον αφορά την αντιμετώπιση του κορονοϊού, είναι ότι ενώ ο νυν Πρόεδρος έδειχνε να μην παίρνει και τόσο σοβαρά τον θανατηφόρο ιό, ο Μπάιντεν οπουδήποτε και αν πήγαινε, φορούσε μάσκα και παρότρυνε όλους τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Πάντως η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σήμερα, ότι η υγεία του βελτιώνεται και ότι θα μπορέσει να φύγει από το νοσοκομείο ακόμη και την Δευτέρα.  Όμως ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Ο’Μπράιεν δήλωσε ότι παρότι ο Πρόεδρος θέλει να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, θα παραμείνει στο νοσοκομείο περισσότερες ημέρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα