ΑΘΗΝΑ
11:48
|
06.05.2024

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή μάσκας της δημοφιλούς τραγουδίστριας Λάνα Ντελ Ρέι σε πρόσφατη εμφάνισή της σε βιβλιοπωλείο της Καλιφόρνιας. Η Αμερικανίδα σταρ εμφανίστηκε με δικτυωτή […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή μάσκας της δημοφιλούς τραγουδίστριας Λάνα Ντελ Ρέι σε πρόσφατη εμφάνισή της σε βιβλιοπωλείο της Καλιφόρνιας. Η Αμερικανίδα σταρ εμφανίστηκε με δικτυωτή μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό σε βιβλιοπωλείο του Λος Άντζελες, όπου διάβασε αποσπάσματα από τη νέα ποιητική της συλλογή “ Violet Bent Backwards Over the Grass” και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Ήταν η ίδια δικτυωτή κεντημένη με στρας μάσκα προσώπου που η Ντελ Ρέι είχε προσφάτως επιλέξει για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού “Interview”.

Η επιλογή της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media με τους χρήστες να χαρακτηρίζουν την Λάνα Ντελ Ρέι “ανεύθυνη”. “Λάνα, σε παρακαλώ μπορείς να φορέσεις μια πραγματική μάσκα”, “Αγαπώ τη Λάνα, αλλά αυτό που έκανε ήταν τελείως επιπόλαιο. Κοπελιά, είμαστε εν μέσω πανδημίας”.

Η αδελφή της 35χρονης σταρ, Κάρολαϊν ‘Τσακ’ Γκραντ, η οποία είχε αναλάβει τη livestream μετάδοση της εκδήλωσης στο Instagram, δήλωσε ότι η Λάνα έχει κάνει τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό, και ότι κρατούσε τις αποστάσεις ασφαλείας από το κοινό. Ωστόσο, φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter δείχνουν τη σταρ να ποζάρει δίπλα στους φαν της μετά το τέλος της εκδήλωσης.



Η Λάνα Ντελ Ρέι δεν έχει ακόμα απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχθηκε, αλλά την Κυριακή ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram φορώντας μια μάσκα καμουφλάζ και στο τέλος του βίντεο σχολιάζει: “Επιτέλους, μια πραγματική μάσκα”.

https://www.instagram.com/p/CF76s_opiAR/



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα