ΑΘΗΝΑ
00:46
|
07.07.2024
Το βιβλίο επιχειρεί άδοξα προφανώς, να δώσει μια σέξι εσάνς στην φονική νόσο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα ροζ μυθιστόρημα με τον τίτλο “Φιλώντας τον κορονοϊό” (Kissing the Coronavirus), από τη συγγραφέα M.J. Edwards που έχει ήδη βγει στα ψηφιακά ράφια και κατακλύζει το διαδίκτυο επιχειρεί, μάλλον άδοξα, να δώσει μια σέξι εσάνς στην Covid-19!

“Έπρεπε να θεραπεύσει τον κορονοϊό. Αντ ‘αυτού… τον ερωτεύτηκε” αναφέρεται τη σύνοψη του βιβλίου στο Amazon, που έχει γίνει ήδη viral.

Πρόκειται για την “Δρ. Alexa Ashingtonford, μέρος μιας ομάδας επιστημόνων που είναι επιφορτισμένοι με την εύρεση της θεραπείας για τον καταστροφικό κορονοϊό” η οποία όμως “κατέληξε να ερωτευτεί την ίδια τη νόσο”.

Το “Kissing Coronavirus” είναι μια “καυτή” ιστορία για την απαγορευμένη αγάπη και τις σκοτεινές επιθυμίες που ζωντανεύουν, διευκρινίζεται στη σύνοψη που απολογητικά καταλήγει ότι “το βιβλίο είναι το ντεμπούτο της M.J. Edwards αλλά και η προσπάθειά της να πληρώσει τους λογαριασμούς μετά την απώλεια της δουλειάς της”.

Η ιστορία ξεκινά με την Δρ. Ashingtonford καθώς προσπαθεί να βρει μια θεραπεία για τον COVID-19, αλλά την εξιτάρει ερωτικά το δείγμα. Έτσι, παρά την καταστροφή που προκαλούσε ο ιός σε ολόκληρο τον κόσμο, η Alexa αισθανόταν έναν ενθουσιασμό κάθε φορά που σήκωνε το δείγμα Corona….

Ο κορονοϊός μολύνει στη συνέχεια έναν κακό επιστήμονα, τον Δρ Bob Gurtlychung, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο στον εαυτό του σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από τον ιό

Ως εκ θαύματος το εμβόλιο μετατρέπει τον κακό γιατρό σε έναν πράσινο σέξι άντρα, σε ένα πράσινο κορονο- παίδαρο, με τον οποίο η ηρωίδα καταλήγει να μοιράζεται την κρεβατοκάμαρά της.

Η φριχτή κατά πολλούς ερωτική ιστορία έχει λάβει πάνω από 400 κριτικές στο Goodreads, με μέση βαθμολογία 2,37 αστέρια.

“Δεν ξέρω αν πρέπει να του δώσω 5 αστέρια ή 1. Μη με παρεξηγείτε, το βιβλίο είναι φρικτό. Απολύτως απαίσιο. Αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να είναι”, γράφει μια από τις αναγνώστριες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα