ΑΘΗΝΑ
14:14
|
18.04.2024
"Μην φοβάστε τον Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Νιώθω καλύτερα από ό,τι πριν 20 χρόνια"
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Μην φοβάστε τον Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας.Με κυβέρνηση Τραμπ αναπτύξαμε σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νιώθω καλύτερα από ό,τι πριν 20 χρόνια”.

Με αυτή την ανάρτηση στο Τουίτερ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανήγγειλε απόψε την αποχώρησή του από το στρατιωτικό νοσοκομείο, Γουόλτερ Ριντ.

Πριν καν βγουν οι θεράποντες γιατροί για να ανακοινώσουν επισήμως τη γνωμάτευσή τους για το εξιτήριο στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Πιθανότατα να το θεώρησε λεπτομέρεια. Ωστόσο, η εξέλιξη δημιουργεί πρόσφορο έδαφος σε προβληματισμό κάθε είδους για το τι ακριβώς συνέβη.

Οι θεράποντες γιατροί σε σχετική ανακοίνωση που έκαναν απόψε σημείωσαν πως ο πρόεδρος Τραμπ είναι ελεύθερος να γυρίσει “σπίτι” του αλλά στο πλαίσιο περιορισμού των κινήσεών του. Όπως τόνισαν “ο πρόεδρος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την ασθένεια”.

Ας σημειωθεί πως εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής και πως χρειάστηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του τουλάχιστον δύο φορές οξυγόνο καθώς και φαρμακευτική αγωγή με ρεμδεσιβίρη και δεξαμεθαζόνη, που δίνεται σύμφωνα με ειδικούς σε βαριές περιπτώσεις της COVID-19. Του χορηγήθηκε επίσης και ένα πειραματικό φάρμακο – κοκτέιλ της εταιρείας ‘Regeneron’.

Σε κάθε περίπτωση η είδηση προκάλεσε “καταιγίδα” “likes” από τους υποστηρικτές του προέδρου που έσπευσαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες να εκφράσουν την χαρά τους για την πορεία της υγείας του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα