ΑΘΗΝΑ
04:14
|
02.03.2021

Την πυκνή πρωινή ομίχλη πάνω από την Αθήνα κατέγραψαν οι μετεωρολογικές κάμερες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Πεντέλη και η εικόνα είναι εντυπωσιακή. Στο μεταξύ, […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πυκνή πρωινή ομίχλη πάνω από την Αθήνα κατέγραψαν οι μετεωρολογικές κάμερες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Πεντέλη και η εικόνα είναι εντυπωσιακή.

Στο μεταξύ, σε ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή επίπεδα αναμένεται να διατηρηθούν οι θερμοκρασίες έως και την Τετάρτη 07/10/2020 σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr.   Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 04/10 οι μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στη χώρα ήταν έως και 10,7 βαθμούς υψηλότερες σε σχέση με τις μέσες μέγιστες θερμοκρασίες του Οκτωβρίου για την περίοδο 2010-2019. Στο χάρτη του Εθνικού Δικτύου για την Κλιματική Αλλαγή  που ακολουθεί παρουσιάζεται η απόκλιση της μέγιστης θερμοκρασίας την Κυριακή 04/10 σε 50 επιλεγμένους σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Παράλληλα σε υψηλά επίπεδα διατηρείται σε ολόκληρη τη χώρα η σχετική υγρασία ευνοώντας το σχηματισμό ομιχλών. Χαρακτηριστικές είναι η εικόνες της πόλης των Αθηνών στις 9 το πρωί της Δευτέρας από τις μετεωρολογικές κάμερες που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Πεντέλη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα