ΑΘΗΝΑ
18:10
|
01.07.2024

Θετική στον νέο κορονοϊό διαγνώστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι ΜακΕνάνι. Σε ανάρτησή της στο Twitter η Ρεπουμπλικανή σύμβουλος του προέδρου των Ηνωμένων […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετική στον νέο κορονοϊό διαγνώστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι ΜακΕνάνι. Σε ανάρτησή της στο Twitter η Ρεπουμπλικανή σύμβουλος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών έγραψε: “Μετά από μια σειρά καθημερινών αρνητικών τεστ, αρχής γενομένης της Πέμπτης, σήμερα το πρωί το τεστ για τη νόσο Covid-19 βγήκε θετικό παρά το γεγονός ότι δεν είχα συμπτώματα”.

Η ΜακΕνάνι εξήγησε ότι θα τεθεί σε απομόνωση και ότι θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι.

Την ίδια ώρα ο θετικός στον κορονοϊό Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε σήμερα δυναμικά στο Twitter, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ. Πριν καλά καλά ξημερώσει, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιδόθηκε στην αποστολή σειράς τουίτ, καλώντας τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν.

«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ!», «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΨΗΦΙΣΤΕ!». «ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ FAKE NEWS ΜΜΕ. ΨΗΦΙΣΤΕ!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα