ΑΘΗΝΑ
22:39
|
06.05.2024
Ανακοίνωσε ότι τίθεται σε καραντίνα καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι από σήμερα Δευτέρα τίθεται σε καραντίνα μέχρι αύριο Τρίτη καθώς συνεργάστηκε με άτομο που διαγνώσθηκε θετικό στον κορονοϊό.

‘Ένημερώθηκα ότι συμμετείχα σε μια συνάντηση την περασμένη Τρίτη στην οποία υπήρχε άτομο που διαγνώσθηκε χθες θετικό για COVID-19″ ανέφερε στο Twitter ενημερώνοντας ότι “ως εκ τούτου, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, είμαι σε αυτο-απομόνωση μέχρι αύριο το πρωί. Έκανα έλεγχο την Πέμπτη ο οποίος βγήκε αρνητικός και κάνω τεστ ξανά σήμερα”, ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Κομισιόν μετείχε στη Σύνοδο Κορυφής που έγινε στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση και με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνόδου.

Επιπλέον, συναντήθηκαν με τους Άνγκελα Μέρκελ, Εμανουέλ Μακρόν, Νίκο Αναστασιάδη και Σαρλ Μισέλ- σε διάλειμμα της Συνόδου, με αντικείμενο το κείμενο συμπερασμάτων. Στα πλάνα και τις φωτογραφίες από τις συναντήσεις στις Βρυξέλλες, οι ηγέτες και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι φαίνεται ότι φορούσαν μάσκες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα