ΑΘΗΝΑ
08:33
|
03.05.2024

Αύριο, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης. Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο, στις 11:00 […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αύριο, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, θα συνεχιστεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης. Η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο, στις 11:00 το πρωί, με τις δευτερολογίες συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, με το δικαστήριο να αποφασίζει επί των ελαφρυντικών.

Πιθανότατα, η απόφαση για τις ποινές να εκδοθεί αύριο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, η εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ζήτησε να μην υπάρξουν ελαφρυντικά για τα επτά ηγετικά στελέχη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ άλλαξε .

Ειδικότερα, οι επτά καταδικασθέντες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης για τους οποίους η εισαγγελέας ζητά να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά είναι οι: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Νίκος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Ηλίας Παναγιώταρος.

Για τους υπόλοιπους 11 που καταδικάστηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση η εισαγγελέας αρχικά πρότεινε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά σε όλες τις περιπτώσεις εκτός από τους τρεις: Ευστάθιο Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και Δημήτρη Κουκούτση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα