ΑΘΗΝΑ
00:38
|
22.05.2024

Σε προληπτική καραντίνα μπήκαν  κάτοικοι  χωριού της ορεινής Ναυπακτίας που  ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα που επισκέφτηκε το χωριό για ένα μνημόσυνο. Πρόκειται για γυναίκα που ήρθε […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε προληπτική καραντίνα μπήκαν  κάτοικοι  χωριού της ορεινής Ναυπακτίας που  ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα που επισκέφτηκε το χωριό για ένα μνημόσυνο.

Πρόκειται για γυναίκα που ήρθε από την Αθήνα και που διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον ιό μετά από τεστ που έκανε τη Δευτέρα.

Από την πλευρά του Δήμου Ναυπακτίας έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και υπάρχει επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού την Κυριακή στο μνημόσυνο βρέθηκαν περίπου 40 άτομα και τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας.

Το τεστ που έγινε στο σύζυγο της ήταν αρνητικό, ενώ οι 30 κάτοικοι της Κεντρικής αποφάσισαν να μπουν σε καραντίνα και να παραμείνουν στα σπίτια τους περιμένοντας οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα