ΑΘΗΝΑ
14:28
|
19.04.2024
Αιδεσιμότατος γύριζε πορνό πάνω στην Αγία Τράπεζα μαζί με δύο "πιστές"! Η μία είναι επαγγελματίας πορνοστάρ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση της σύλληψης ενός ιερέα στη Λουιζιάνα, ο οποίος δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, καθώς γύριζε πορνό μέσα σε καθολικό ναό μαζί με δύο “πιστές”.

Ο αιδεσιμότατος Travis Clark (37 ετών) πιάστηκε, στην κυριολεξία, επί τω… έργω από περαστικό, ο οποίος καθώς ήταν αργά και είδε τα φώτα της εκκλησίας αναμμένα, μπήκε στον καθεδρικό των Αγίων Πέτρου και Παύλου από περιέργεια.

Μπαίνοντας όμως, αντίκρυσε πάνω στην Τράπεζα, εκτός από τον Ιησού, τον μισόγυμνο αιδεσιμότατο και τις δυο “πιστές” να επιδίδονται στο καυτό “σπορ” βιντεοσκοπώντας τις ακόλαστες πράξεις τους.

Ο μάρτυρας έσπευσε να βιντεοσκοπήσει τις ακολασίες πριν καλέσει την αστυνομία.

Οι πέτρες του σκανδάλου, Melissa Cheng (23 ετών) και Mindy Dixon (41 ετών), συνελήφθησαν, όπως φυσικά και ο αιδεσιμότατος. Και οι τρεις τους αντιμετωπίζουν ποινές 3 μηνών έως έξι ετών για “άσεμνες πράξεις που συνέβησαν στην Ιερά Τράπεζα και ήταν ορατές από τον δρόμο”.

Σημειώνεται ότι τόσο η Αρχιεπισκοπή όσο και η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης ανακοίνωσαν τη σύλληψη του ιερέα την 1η Οκτωβρίου αλλά, απέκρυψαν τους λόγους για τους οποίους συνελήφθη.

Νέες λεπτομέρειες, ωστόσο, που έχουν προκύψει από τη δικογραφία, σκιαγραφούν την άθλια εικόνα ενός ιερέα που καταγράφει τον εαυτό του καθώς επιδίδεται σε σεξουαλικά παιγνίδια με όλα τα παραφερνάλια (ερωτικά εξαρτήματα και stage φωτισμός) ενώ βεβηλώνει έναν ιερό τόπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Mindy Dixon είναι επαγγελματίας πορνοστάρ και dominatrix.

Όπως αναφέρει το Nola.com, η Dixon είχε ενημερώσει, μια ημέρα πριν για την ακόλαστη πράξη της, το κοινό της στα social media, αποκαλύπτοντας πως θα ταξίδευε στη Λουιζιάνα για να “ατιμάσει τον οίκο του Θεού”.

Η σύλληψη του Travis Clark προστίθεται στο παλμαρέ των σκανδάλων της Αρχιεπισκοπής της Νέας Ορλεάνης, όπου αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ότι ένας ακόμη ιερέας, ο Rev. Pat Wattigny είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά έναν ανήλικο (2013).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα