ΑΘΗΝΑ
07:05
|
25.02.2024

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με ομπρέλες την Κυριακή 11 Οκτώβρη 2020, στις 17.30 στη νέα παραλία, στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου καλεί η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με ομπρέλες την Κυριακή 11 Οκτώβρη 2020, στις 17.30 στη νέα παραλία, στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου καλεί η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για το θέμα τον αρχαίων στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Με το σύνθημα “Αμετακίνητοι-Αμετακίνητα” η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης καλεί τον κόσμο να προσέλθει στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου κρατώντας ο καθένας τη δική του ομπρέλα, λίγες μέρες πριν την απόφαση του ΣτΕ στις προσφυγές που έχουν κατατεθεί για να μην τεμαχιστούν και αποσπαστούν οι αρχαιότητες του Σταθμού Βενιζέλου.

“Εμείς μένουμε ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, τα αρχαία μένουν ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑ στη θέση τους” αναφέρουν και καλούν τον κόσμο να φορέσει τη μάσκα του να πάρει την ομπρέλα του και να συμμετέχει στην εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν και στηρίζουν: Η μπάντα κρουστών Paranaue, οι Street Style χορευτές της Θεσσαλονίκης, οι εθελοντές του “Θεσσαλονίκη Αλλιώς”, οι Animonautes κινηματογραφιστές, ο σκηνοθέτης Χάρης Πεχλιβανίδης και σκηνοθέτης Γιώργος Σκανδαλάρης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα