ΑΘΗΝΑ
05:58
|
27.04.2024
Όλοι οι ανταποκριτές του TASS είχαν λάβει τη διαπίστευση του Υπουργείου Εξωτερικών της Λευκορωσίας για να εργαστούν στο Μινσκ.
Armed police walk to block protesters during a mass rally following the presidential election in Minsk, Belarus, late Tuesday, Aug. 11, 2020. Belarus officials say police detained over 1,000 people during the latest protests against the results of the country's presidential election. An Interior Ministry spokeswoman says rallies took place in 25 Belarusian cities on Tuesday, the third night of protests contesting the election results. (AP Photo)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όλοι οι ανταποκριτές του κρατικού ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου TASS απελευθερώθηκαν από το περιφερειακό γραφείο των εσωτερικών υποθέσεων. Νωρίτερα οι δημοσιογράφοι, ονόματι Γιούρι Σαμσούρ, Γκάβιριλ Γκριγκόροφ και Βάλερι Στετσένκοφ, συνελήφθησαν νωρίτερα την Κυριακή όταν κάλυψαν διαμαρτυρίες στο Μινσκ.

Όλοι οι ανταποκριτές του TASS είχαν λάβει τη διαπίστευση του Υπουργείου Εξωτερικών της Λευκορωσίας για να εργαστούν στο Μινσκ.

Υπενθυμίζεται πως η χώρα συνταράσσεται από αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που ζητούν την παραίτηση του προέδρου της χώρας, Αλεξάντερ Λουκασένκο. Η τρέχουσα αναταραχή ενθαρρύνεται από το Συμβούλιο Συντονισμού της αντιπολίτευσης, το οποίο καλεί συνεχώς σε περισσότερες διαμαρτυρίες. Σε απάντηση, οι αρχές της Λευκορωσίας έχουν καταδικάσει τις αναταραχές και ζήτησαν από την αντιπολίτευση να σταματήσουν αυτές οι μη εξουσιοδοτημένες διαδηλώσεις.

Πηγές: TASS

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα