ΑΘΗΝΑ
17:22
|
26.04.2024

Με επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης, πολιτικών κομμάτων ακόμα και κατά της προέδρου της Δημοκρατίας επέλεξε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης την υπεραστική γραμμή του στο αίτημα για […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης, πολιτικών κομμάτων ακόμα και κατά της προέδρου της Δημοκρατίας επέλεξε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης την υπεραστική γραμμή του στο αίτημα για εξαίρεση της έδρας από τον εντολέα του και καταδικασθέντα ευρωβουλευτή της Χ.Α. για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ιωάννη Λαγό.

“Ήταν πολιτική δική αυτή ή ποινική;”, είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, αναφερόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σήκωσαν πανό με το σύνθημα “Δεν είναι αθώοι”, χαρακτηρίζοντάς τους “πολιτικάντηδες”. “Εγώ είμαι ακροδεξιός, θέλετε να είμαι ναζί; Ναζί. Υπάρχει νόμος που να λέει τι να είσαι και να μην είσαι”, είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Πρόσθεσε επίσης: “Ήρθε εδώ και ο κ. Κουτσούμπας, που ηγείται του μεγαλύτερου εγκλήματος στην Ελλάδα, του κόμματος της προδοσίας, όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου και αυτό δεν επηρέασε καθόλου το δικαστήριο; Δεν έχουμε λαϊκή δικαιοσύνη στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι το δικαστήριο επηρεάστηκε και πρέπει να κάνετε δεκτή την αίτησή μου”.

Πάντως αποστάσεις από τον πατέρα του κράτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης που σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: “Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές, που εφάρμοσαν τον νόμο και απέδωσαν δικαιοσύνη, μετά την έκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει. Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δίκη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα