ΑΘΗΝΑ
15:46
|
23.05.2024

Σε μια ειδική εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω YouTube η εταιρεία Apple του Τιμ Κουκ παρουσίασε τη νέα και 12η γενιά του iPhone. Η […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια ειδική εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω YouTube η εταιρεία Apple του Τιμ Κουκ παρουσίασε τη νέα και 12η γενιά του iPhone.

Η εκδήλωση είχε τον τίτλο «Hi, Speed» («Γεια σου, ταχύτητα»). Παρουσιάστηκε το ανασχεδιασμένο iPhone 12 και ενδεχομένως κι άλλα προϊόντα της εταιρείας. Η καινοτομία είναι η έλευση του 5G.

Tο νέο iPhone 12 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις, δύο πιο προσιτές και δύο πιο premium. Η Apple λανσάρει επίσης ένα HomePod Mini έξυπνο ηχείο, σε χρώμα άσπρο-γκρι, που θα κοστίζει 99 δολάρια και θα διατεθεί στο εμπόριο στις 16 Νοεμβρίου.

Η εταιρεία έκανε λόγο για την επόμενη γενιά τηλεφώνων. Το πρότυπο μοντέλο έχει οθόνη 6,1 ιντσών, συγκρίσιμη με αυτή του iPhone 11, αλλά διαθέτει πιο λεπτό, πιο μικρό και πιο ελαφρύ παράγοντα φόρμας. Η εταιρεία θα βγάλει και μια μίνι έκδοση με οθόνη 5,4 ιντσών και τιμή 699 δολαρίων, αλλά και μία έκδοση Pro με τρεις κάμερες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple συνήθιζε να παρουσιάζει τα νέα iPhone σε εκδήλωση τον Σεπτέμβριο, αλλά λόγω κορονοϊού η παρουσίαση μετατέθηκε έναν μήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα