ΑΘΗΝΑ
11:37
|
01.07.2024

Πρώην υπάλληλος εταιρείας που παρασκευάζει ζύμες για πίτσα συνελήφθη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατηγορείται ότι είναι αυτός που “γέμιζε” τις ζύμες με ξυραφάκια. Η πελάτισσα που […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρώην υπάλληλος εταιρείας που παρασκευάζει ζύμες για πίτσα συνελήφθη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατηγορείται ότι είναι αυτός που “γέμιζε” τις ζύμες με ξυραφάκια. Η πελάτισσα που εντόπισε τα ξυραφάκια ενημέρωσε αρχικά το σούπερ μάρκετ Σάκο Χάναφορντ, από όπου είχε αγοράσει τη ζύμη, και η διεύθυνση του καταστήματος ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το σούπερ μάρκετ τα ξυραφάκια βρέθηκαν σε μια παρτίδα από ζύμες για πίτσα της μάρκας Portland Pie. Ο συλληφθείς είναι ο Νίκολας Μίτσελ, πρώην υπάλληλος της εταιρείας “It’ll Be Pizza”.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας έχει καταγράψει τον ύποπτο να “πειράζει” τα προϊόντα. Το κίνητρο του υπόπτου παραμένει άγνωστο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο BBC το κατάστημα με τις “κοφτερές” ζύμες κάλεσε όσους πελάτες έχουν προμηθευτεί το προϊόν το διάστημα μεταξύ 1ης Αυγούστου μέχρι 11 Οκτωβρίου να το επιστρέψουν για να πάρουν αποζημίωση. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα