ΑΘΗΝΑ
08:04
|
25.04.2024
Μία γυναίκα 65 ετών καταπλακώθηκε από τοίχο, ενώ δύο ακόμα ελαφρά τραυματίες διεκομίστηκαν στο ΚΑΤ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Νέο Ηράκλειο, έναν από τους δήμους της Αττικής που επλήγησαν βαρύτατα από την κακοκαιρία που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης (13/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα 65 ετών τραυματίστηκε όταν έπεσε τοίχος στο κεφάλι της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Δύο ακόμα άτομα με ελαφρύτερους τραυματισμούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στο Νέο Ηράκλειο έχουν προκληθεί μεγάλες ζημιές σε σπίτια, έχουν πέσει δέντρα, σε αρκετές γειτονιές υπάρχει διακοπή ρεύματος, ενώ έντονο είναι σήμερα το κυκλοφοριακό πρόβλημα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του δήμου.

“Τρίτη και 13 και μας βρήκε μία πολύ δύσκολη ημέρα”, σχολίασε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος. “Έχουν πέσει πάνω από 150 δέντρα και έχουν σπάσει κολώνες της ΔΕΗ, ακόμη και τσιμεντένιες, από τον πολύ ισχυρό άνεμο. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ρεύμα σε κάποιες περιοχές, ενώ έχουμε πολλές ζημιές σε σπίτια και κυρίως σε στέγες που έχουν ξεριζωθεί. Αυτήν τη στιγμή, πρώτο μέλημά μας είναι το οδικό δίκτυο, να ανοίξουν οι δρόμοι γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Τα συνεργεία μας δουλεύουν πυρετωδώς και σιγά σιγά προχωράμε σε πλήρη καταγραφή των ζημιών”

Ο δήμος Ηρακλείου θα ζητήσει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τον δήμαρχο να σημειώνει ότι “ήδη η Πολιτική Προστασία και η Περιφέρεια έχουν σπεύσει για βοήθεια με ανθρώπινο δυναμικό και θα ζητήσω βοήθεια και από τους όμορους δήμους”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα