ΑΘΗΝΑ
16:00
|
02.05.2024

Ο γιος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρον Τραμπ, 14 ετών, μολύνθηκε από τον κορονοϊό αλλά έκτοτε όλα τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, όπως αποκάλυψε η […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο γιος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρον Τραμπ, 14 ετών, μολύνθηκε από τον κορονοϊό αλλά έκτοτε όλα τα τεστ βγαίνουν αρνητικά, όπως αποκάλυψε η μητέρα του και πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

“Ο χειρότερός μου φόβος βγήκε αληθινός”, δήλωσε η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου αναφερόμενη στη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι το τεστ του παιδιού της βγήκε θετικό. Ωστόσο, πρόσθεσε, “ευτυχώς απεδείχθη ότι είναι ένα δυνατός έφηβος και δεν παρουσίασε συμπτώματα”.

Να σημειωθεί ότι στη δήλωση δεν αναφέρεται ρητά εάν ο Μπάρον είναι πλέον αρνητικός στην COVID-19.

Ακόμη, η Μελάνια Τραμπ μίλησε για τη δική της εμπειρία με τον κορονοϊό, σημειώνοντας ότι στην αρχή είχε πολύ ήπια συμπτώματα, που περιελάμβαναν βήχα, πόνους στο σώμα, πονοκεφάλους και κόπωση.

“Επέλεξα να ακολουθήσω μια πιο φυσική διαδρομή, καταναλώνοντας περισσότερες βιταμίνες και υγιεινά τρόφιμα. Είχαμε υπέροχους φροντιστές γύρω μας και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την ιατρική περίθαλψη και την επαγγελματική διακριτικότητα που λάβαμε από τον Δρ. Κόνλεϊ και την ομάδα του”.

H “προεκλογική” Μελάνια Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη και έστειλε ένα μήνυμα στους Αμερικανούς πολίτες. “Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι αναγνωρίζω πόσο τυχερή είναι η οικογένειά μου που έλαβε τέτοια φροντίδα. Αν είστε άρρωστος ή εάν έχετε κάποιον αγαπημένο που είναι άρρωστος -σας σκέφτομαι και θα είμαι σκέφτομαι κάθε μέρα-. Προσεύχομαι για τη χώρα μας και προσεύχομαι για όλους όσους αντιμετωπίζουν την COVID-19 και άλλες ασθένειες ή προκλήσεις”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό στις 2 Οκτωβρίου.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα