ΑΘΗΝΑ
02:56
|
07.05.2024

Τρεις ύποπτοι φάκελοι έφτασαν σήμερα στο Εφετείο Αθηνών, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της Χρυσής Αυγής. Άμεσα κινητοποιήθηκε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Οι φάκελοι ελέγχθηκαν […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις ύποπτοι φάκελοι έφτασαν σήμερα στο Εφετείο Αθηνών, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της Χρυσής Αυγής. Άμεσα κινητοποιήθηκε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Οι φάκελοι ελέγχθηκαν και βρέθηκε πως περιείχαν φέιγ βολάν φασιστικού περιεχομένου.  

Το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκαν οι ποινές για την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, τα μέλη που καταδικάστηκαν, καθώς και για τον Ρουπακιά, τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση για τη συγχώνευση των ποινών των ενόχων, για όσους καταδικάστηκαν για περισσότερες από μια εγκληματικές ενέργειες.  

Νωρίτερα, η εισαγγελέας πρότεινε συνολική ποινή 13 έτη κάθειρξης και 6 μήνες φυλάκιση για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Γιώργο Γερμενή.   Για τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό πρότεινε 13 έτη και 9 μήνες, ενώ για τον Χρήστο Παππά 13 έτη και 3 μήνες. Για τον Νίκο Μίχο η προτεινόμενη συνολική ποινή είναι τα 6 έτη και για τον Στάθη Μπούκουρα τα 5 έτη και έξι μήνες.   Όσο για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, η εισαγγελέας πρότεινε ισόβια και 14 χρόνια. Για τον πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργο Πατέλη 11 έτη και 3 μήνες και για τον πυρηνάρχη Περάματος Αναστάσιο Πανταζή 15 έτη και 1 μήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα