ΑΘΗΝΑ
08:43
|
26.04.2024

Στο κρατίδιο Χαριάνα της βόρειας Ινδίας οι αρχές απελευθέρωσαν μια γυναίκα που ο σύζυγός την κρατούσε αιχμάλωτη για 18 μήνες μέσα σε τουαλέτα εξωτερικού χώρου. […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο κρατίδιο Χαριάνα της βόρειας Ινδίας οι αρχές απελευθέρωσαν μια γυναίκα που ο σύζυγός την κρατούσε αιχμάλωτη για 18 μήνες μέσα σε τουαλέτα εξωτερικού χώρου.

Η 35χρονη γυναίκα διασώθηκε από την αστυνομία και αξιωματούχους της πρόνοιας. Η κατάστασή της ήταν τραγική, ήταν υποσιτισμένη και σχεδόν αποστεωμένη. Και αυτό γιατί ο σύζυγός την κρατούσε για μεγάλα χρονικά διάστημα χωρίς τροφή και νερό. “Ήταν τόσο αδύναμη που μετά βίας περπατούσε”, δήλωσε αξιωματούχος της πρόνοιας.

Ο σύζυγος, Ναρές Κουμάρ, συνελήφθη αλλά δηλώνει αθώος. Υποστηρίζει ότι η σύζυγός του πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια, ωστόσο, δεν είχε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του.

Το ζεύγος είναι παντρεμένο εδώ και 17 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ηλικίας από 11 έως 15 ετών.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο και στη συνέχεια σε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο θα αναλάβει τη φροντίδα της για όσο διάστημα θα διαρκέσει η αστυνομική έρευνα.  

Πηγή: RT, Hindustan Times

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα