ΑΘΗΝΑ
09:01
|
18.05.2024

«Ανεστάλη» μέχρι νεωτέρας ο λογαριασμός του προεκλογικού επιτελείου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Τουίτερ. Η αφορμή που προκάλεσε το «κλείδωμα» του λογαριασμού ήταν, σύμφωνα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ανεστάλη» μέχρι νεωτέρας ο λογαριασμός του προεκλογικού επιτελείου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Τουίτερ.

Η αφορμή που προκάλεσε το «κλείδωμα» του λογαριασμού ήταν, σύμφωνα με μήνυμα που απέστειλε το Τουίτερ στους διαχειριστές του λογαριασμού, η παραβίαση των κανονισμών περί δημοσιοποίησης «ιδιωτικών πληροφοριών» όταν σε πρόσφατη ανάρτηση ο πρώην αντιπρόεδρος και υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, χαρακτηριζόταν «ψεύτης» και κατηγορούνταν πως «ρήμαξε για χρόνια την οικονομία μας».

Το ίδιο μήνυμα συμπεριελάμβανε αναφορά σε σύνδεσμο (link) που οδηγούσε σε άρθρο της εφημερίδας New York Post με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2020 που έκανε αναφορά σε αμφιλεγόμενες κατηγορίες κατά του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και του γιου του, Χάντερ Μπάιντεν.

Η απόφαση του Τουίτερ δυσαρέστησε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ που έσπευσε να απειλήσει, στο πλαίσιο πρωινής συνέντευξης στο δίκτυο Fox Business, με «μία μεγάλη» προσφυγή στα δικαστήρια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα