ΑΘΗΝΑ
03:22
|
09.05.2024
Η μόνη δουλειά που ξέρει να κάνει ο Στ. Μπούκουρας είναι να φτιάχνει πεϊνιρλί και τυρόπιτες, είπε η συνήγορός του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ευστάθιος Μπούκουρας, ο οποίος κατά το παρελθόν δήλωνε με καμάρι ότι κοιμήθηκε φούρναρης και ξύπνησε βουλευτής, ζήτησε μέσω της συνηγόρου του να μην οδηγηθεί ξανά στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή των 5 ετών και 6 μηνών με ελαφρυντικό.

“Η μόνη δουλειά που ξέρει να κάνει ο Στάθης Μπούκουρας είναι να φτιάχνει πεϊνιρλί και τυρόπιτες, έχει ένα μαγαζάκι, με αυτό μεγαλώνει τα παιδιά του”, είπε η συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα διεκδικώντας ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεσή του πελάτη της.


“Ήρθαν 13 άνθρωποι από την τοπική κοινωνία να σας μιλήσουν για αυτόν (Μπούκουρα). Μεταξύ των μαρτύρων και ο μητροπολίτης Αργολίδας”, συνέχισε η συνήγορος, τονίζοντας την εξέχουσα σημασία του Σεβασμιωτάτου.

“Έχει ήδη 12 μήνες προφυλάκιση και 4 μήνες μεροκάματα, δηλαδή έχει σχεδόν εκτίσει την ποινή του, μέχρι το Εφετείο θα έχει εκτίσει το 95% της ποινής του. Έχει τηρήσει όλους τους περιοριστικούς όρους μέχρι σήμερα, δεν είναι ύποπτος φυγής. Θα είναι υπέρμετρη και δυσανάλογη η ζημιά που θα υποστεί εφόσον μπει στη φυλακή”, είπε η συνήγορος του χρυσαύγουλου-φούρναρη.

Η συνήγορος, που εκπροσωπεί και τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, επικαλέστηκε και για τους δύο οικογενειακούς λόγους, προσθέτοντας πως οι πελάτες της έχουν αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή και, κατά την ίδια, δεν είναι ούτε επικίνδυνοι ούτε ύποπτοι διάπραξης νέων αδικημάτων.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους κατηγορουμένους Δ. Αγριογιάννη και Κων. Παπαδόπουλο επιχειρηματολογώντας για το θέμα της αναστολής, υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει απαραιτήτως “αρνητικό πρόσημο”: “Πώς είναι δυνατόν αλλοδαποί με μεγαλύτερη ποινή και να δίνεται αναστολή. Εδώ έχουμε δύο Έλληνες με επτά χρόνια […] Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ντε και καλά αρνητικό πρόσημο και δεν σημαίνει ότι όλοι οι κατηγορούμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα