ΑΘΗΝΑ
13:57
|
20.04.2024
Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ παρίσταντο δια πληρεξούσιων δικηγόρων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη που κατηγορείται για εισβολή στο αγωνιστικό τερέν της Τούμπας στη διάρκεια του επεισοδιακού αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2018 φέροντας όπλο.

Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη, παραπέμφθηκαν να δικαστούν ο τότε αθλητικός διευθυντής των “ασπρόμαυρων” Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό Νόμο.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 14 Μαΐου 2021 κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε για λογαριασμό δικηγόρου ο οποίος εκπροσωπεί κατηγορούμενο της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη και επικαλέστηκε λόγους υγείας.

Σύμφωνα με το αίτημα αναβολής, ο συγκεκριμένος συνήγορος είναι εμπύρετος και πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό.

Από την δικαστική αίθουσα απουσίαζαν βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, όπως αστυνομικοί που σύμφωνα με παράγοντες της δίκης βρίσκονται σε εκπαίδευση και δεν κατέστη εφικτό να δώσουν το παρών, ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Κομίνης κ.ά.

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ παρίσταντο δια πληρεξούσιων δικηγόρων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα