ΑΘΗΝΑ
15:12
|
25.04.2024
"Δεν είστε ο τρελός θείος που κάνει retweet οτιδήποτε" τον πίεσε η συντονίστρια της συνέντευξης, Σαβάνα Γκάθρι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να καταδικάσει ευθέως τις θεωρίες συνωμοσίας της QAnon, επιμένοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την ομάδα πέρα ​​από την αντίθεσή της στην παιδοφιλίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που αντικατέστησε το δεύτερο ντιμπέιτ απέναντι στον Τζο Μπάιντεν.


Ο πρόεδρος πιέστηκε να απορρίψει την QAnon ολοκληρωτικά, όταν η συντονίστρια Σαβάνα Γκάθρι του NBC σχολίασε το γεγονός ότι πολλές φορές κάνει retweet ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας από υποστηρικτές της ομάδας QAnon.

“Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτούς, εκτός από το ότι είναι κατά της παιδοφιλίας” είπε αρχικά ο Τραμπ, με την Γκάθρι να τον πιέζει λέγοντάς του ότι λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει retweet θεωρία της ομάδας που υποστηρίζει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα “κατασκεύασε” τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ερωτηθείς γιατί το έκανε αυτό, ο Τραμπ απάντησε ότι “το μόνο που έκανα ήταν να μοιραστώ την άποψη κάποιου”.

“Είστε ο πρόεδρος, δεν είστε ο τρελός θείος που κάνει retweet οτιδήποτε” του απάντησε η Γκάθρι, δυναμιτίζοντας τη ήδη τεταμμένη ατμόσφαιρα.


Η ένταση πυροδοτήθηκε από την προηγούμενη ερώτηση της Γκάρθι, που ζήτησε από τον Τραμπ να καταγγείλει την “λευκή υπεροχή” καθώς ο πρόεδρος άδραξε την ευκαιρία να εκτοξεύσει τα πυρά του κατά των “αριστερών” διαδηλωτών που κατά την γνώμη του στηρίζονται από τους Δημοκρατικούς καθόλη τη διάρκεια του κινήματος BLM που ξεκίνησε τον Μάιο.

“Καταγγέλλω την λευκή υπεροχή” είπε, προσθέτοντας ότι καταγγέλει επίσης τους Antifa “αυτούς τους ανθρώπους στα αριστερά που καίνε τις πόλεις μας, διευθύνονται από τους Δημοκρατικούς και που δεν γνωρίζουν τι κάνουν” κατέληξε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα