ΑΘΗΝΑ
17:33
|
26.04.2024
Παρέμβαση στο γραφείο της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου πραγματοποίησε σήμερα η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρέμβαση στο γραφείο της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου, στο Κολωνάκι, πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο, η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα αναφέρει ότι η κ. Γιαμαρέλλου “έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ”.

“Τα σημεία και τέρατα που έχουν ειπωθεί από την εν λόγω “επιστήμονα” […], μας βάζουν σε σκέψεις κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους «επιστήμονες» που έχουν αναλάβει την προστασία μας”. “Η κυρία Γιαμαρέλλου ωστόσο δε σταμάτησε μόνο στις δηλώσεις για την πίστη και την επιστήμη. Προσπάθησε να βάλει κάτω από το χαλάκι και την αισχρή διαχείριση σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών που στοιβάζονται καθημερινά σαν τις σαρδέλες στα ΜΜΜ προκειμένου να πάνε στις δουλειές τους. Ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή για “επίρριψη ευθυνών στους πολίτες” τόνισε on air ότι “μοιράστηκαν οι επιβάτες, πάντα οι ανάγκες δε θα φτάνουν. Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μια καλή άσκηση αυτή”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα