ΑΘΗΝΑ
18:27
|
26.04.2024
Ο σκληρός δίσκος του Χάντερ Μπάιντεν, με στοιχεία για ύποπτες συναλλαγές, 'καίει' τους Δημοκρατικούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρά τα ερωτηματικά σχετικά με την αυθεντικότητα του καταστροφικού περιεχομένου από έναν σκληρό δίσκο που φέρεται να ανήκει στον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι τα δεδομένα αποτελούν «αποδεδειγμένο γεγονός», με τον Στιβ Μπάνον να υπόσχεται ότι θα έρθουν στην επιφάνεια πολλά ακόμη.

«Ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν είναι μια καταστροφή για ολόκληρη την οικογένεια του Μπάιντεν, αλλά ειδικά για τον πατέρα του, Τζο», ανέφερε ο πρόεδρος στο Twitter την Κυριακή.

Άσκησε δριμεία κριτική στον αντίπαλό του των Δημοκρατικών και είπε ότι το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου, που ανέφερε για πρώτη φορά η New York Post, «καθιστά αδύνατο» για αυτόν να αναλάβει ποτέ την προεδρία.

«Είναι πλέον αποδεδειγμένο γεγονός, και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ. Αυτό καθιστά αδύνατο για τον Τζο του «50%, ή του 10%» , να αναλάβει ποτέ το αξίωμα του Προέδρου! » έγραψε στο Twitter.

Ο σκληρός δίσκος, που αποκτήθηκε από έναν συνεργείο επισκευής υπολογιστών του Ντελαγουέρ από τον προσωπικό δικηγόρο του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι, έχει αποδειχθεί μια καταστροφική ιστορία για τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος βλέπει τα νούμερα των δημοσκοπήσεων να πέφτουν. Αυτό συμβαίνει παρά το ότι οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων καταστέλλουν την ιστορία λόγω των ανησυχιών μήπως δεν επαληθευτεί στην πραγματικότητα, και τον ίδιο τον Μπάιντεν να χαρακτηρίζει το όλο θέμα ως «δυσφημιστική εκστρατεία».

Τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν από την Post περιλαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδηλώνουν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν επωφελήθηκε από τη θέση του πατέρα του ως αντιπροέδρου με ξένες εταιρείες και ότι ο πατέρας του γνώριζε αυτές τις επιχειρηματικές συναλλαγές, παρά το ότι είχε πει στο παρελθόν ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Άλλα δεδομένα που κυκλοφόρησαν περιλαμβάνουν άσεμνες φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένης μιας που φαίνεται να δείχνει μια πίπα κρακ να κρέμεται από το στόμα του.

Ο πρώην αρχηγός στρατηγικής του Λευκού Οίκου Στιβ Μπάνον, τον οποίο έφεραν για να βοηθήσει στην κυκλοφορία των δεδομένων του Χάντερ Μπάιντεν, υποσχέθηκε επίσης ότι θα αποκαλυφθούν πολλά περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ισχυρίζεται ότι προέρχονται από τον δικηγόρο του Χάντερ Μπάιντεν που ζητά την επιστροφή του σκληρού δίσκου.

«Ο δικηγόρος του Χάντερ Μπάιντεν μας προσέγγισε τόσο με τηλεφωνήματα όσο και με email που έλεγαν: « Πρέπει να πάρω πίσω αυτόν τον σκληρό δίσκο », δήλωσε ο Μπάνον την Κυριακή στο Sky News.

«Παραδέχονται ότι είναι δικός τους ο σκληρός δίσκος», πρόσθεσε, υποσχόμενος ότι εάν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να κυκλοφορήσουν, «θα τα κυκλοφορήσουμε».

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη με το Revolver το σαββατοκύριακο, ο Μπάνον υποσχέθηκε ότι «έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διάφορες διαδικασίες για να αποκαλυφθούν τα πάντα» και είπε «Οι Μπάιντεν πρόκειται να χτυπηθούν με πολλές ιστορίες από πολλά μέσα ενημέρωσης βάσει στοιχείων πέρα από τον σκληρό δίσκο”.

Οι Δημοκρατικοί αμφισβητούν ακόμη την αυθεντικότητα των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν – πολλοί από αυτούς το αποκαλούν ρωσική «παραπληροφόρηση» για να επηρεάσουν τις εκλογές, χωρίς να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία για τον ισχυρισμό – παρά το γεγονός ότι η ιστορία προέρχεται από μια από τις παλαιότερες εφημερίδες της Αμερικής.

Ο Τζουλιάνι και ο Μπάνον απέρριψαν τους ισχυρισμούς των Δημοκρατικών ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης, με τον Τζουλιάνι να ισχυρίζεται ακόμη και αυτή την εβδομάδα ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος πήρε αρχικά την ιδιοκτησία του δίσκου όταν ο Χάντερ δεν εμφανίστηκε ποτέ να τον ανακτήσει, ήταν τόσο φοβισμένος για τη ζωή του ώστε αντέγραψε το δίσκο πολλές φορές και έδωσε δύο αντίγραφα ασφαλείας σε δύο ξεχωριστούς φίλους ως ασφαλεια «σε περίπτωση που σκοτωθεί»

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα