ΑΘΗΝΑ
02:28
|
16.04.2021
Ο υποψήφιος του Κινήματος για το Σοσιαλισμό (Movimiento al Socialismo, MAS) Λούις Άρσε παίρνει 52,4% και βγαίνει νικητής από τον πρώτο κι όλας γύρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τεράστια νίκη του MAS σύμφωνα με τα exit poll της δημοσκοπικής εταιρείας Ciesmori που δημοσίευσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Unitel.

Ο υποψήφιος του Κινήματος για το Σοσιαλισμό (Movimiento al Socialismo, MAS) Λούις Άρσε παίρνει 52,4% και βγαίνει νικητής από τον πρώτο κι όλας γύρο. Το έλεγε και ο ίδιος και ο Έβο Μοράλες ότι θα κερδίσουν με πάνω από 50% αλλά δεν τους πίστευε κανείς. Δεύτερος είναι ο κεντροδεξιός Κάρλος Μέσα με 31,5%, πάνω από 20 μονάδες διαφορά! 

Οι υπόλοιποι πήραν πάνω κάτω τα αναμενόμενα. Ο ακροδεξιός Φερνάντο Καμάτσο με 14,1%, ο χριστανοδημοκράτης ευαγγελικός Τσι Ηιουν Τσουνγκ 1,6% και ο συνδικαλιστής Φελιτσιάνο Μαμάνι 0,4%.

Αμήχανο το αντιΜοράλες μηντιακό σύστημα προβάλλει την έρευνα χωρίς σχόλια. Η αγωνία τώρα είναι για το πώς θα αντιδράσει το καθεστώς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ουκρανία: ανορθόδοξος πόλεμος

Κλιμακώνεται η ενδοεκκλησιαστική βία στην Ουκρανία, προάγγελος μάλλον μιας γενικευμένης εμφύλιας σύγκρουσης. Πίσω από αυτή βρίσκονται οι ΗΠΑ και τα σχέδιά τους εναντίον της Ρωσίας.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα