ΑΘΗΝΑ
21:56
|
07.05.2024
Ο 20χρονος κρέμεται από τον 16ο όροφο του κτηρίου από τις 5:30 π.μ. (τοπική ώρα).
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας άνδρας κρέμεται από ένα σχοινί στον “Πύργο Τραμπ” και από ύψος 98 ορόφων απειλώντας να αυτοκτονήσει εάν δεν μιλήσει εδώ και τώρα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο 20χρονος άντρας είναι κρεμασμένος στον 16ο όροφο του κτηρίου από τις 5:30 π.μ. (τοπική ώρα) και απειλεί να κόψει με μαχαίρι το σχοινί που τον συγκρατεί εάν δεν μιλήσει με τον Ντόνλαντ Τραμπ για θέματα που όπως σημειώνει αφορουν την κατάσταση στο Σικάγο που είναι, όπως τονίζει, μια από τις πιο “δημοκρατικές πόλεις”. “Δεν είμαι τρελός” επισημαίνει ο άνδρας, “πρόκειται για διαμαρτυρία και θέλω να μιλήσω με τον πρόεδρο Τραμπ” συνεχίζει, “αν δεν με ακούσει θα κόψω το σκοινί και αυτό θα είναι δική του ευθύνη” διαμηνύει”.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο με την αστυνομία να διαπραγματεύεται με τον άντρα προκειμένου να τον πείσει να σταματήσει την απόπειρα.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι είδους μήνυμα θέλει να μεταφέρει ο 20χρονος στον Ντόναλντ Τραμπ. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρισκόταν την Κυριακή στη Νεβάδα στο πλαίσιο της προεκλογικής εξτρατείας του.

Φωτογραφία:©  YouTube / Bret Miller

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα