ΑΘΗΝΑ
09:22
|
04.07.2024

H μικρότερη σε ηλικία κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, το αποπαίδι της οικογένειας, η Τίφανι μίλησε σε εκδήλωση ΛΟΑΤΚΙ + στην Τάμπα της Φλόριντας για την […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H μικρότερη σε ηλικία κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, το αποπαίδι της οικογένειας, η Τίφανι μίλησε σε εκδήλωση ΛΟΑΤΚΙ + στην Τάμπα της Φλόριντας για την αγνή και ειλικρινή αγάπη του πατέρα της σε όλα τα μέλη της κοινότητας και το Twitter ακόμα να συνέλθει από τις δηλώσεις της.   

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. Συνδιοργανώθηκε από τον Ρίτσαρντ Γκρένελ, τον σύμβουλο της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Ήταν η πρώτη σόλο εμφάνιση της Τίφανι Τραμπ στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ για την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο.

Ο Γκρένελ δεν παρευρισκόταν τυχαία στην Τάμπα. Είναι ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος, ο οποίος με εντολή προέδρου ανέλαβε χρέη μεταβατικού διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών (DNI), η οποία βρίσκεται σε επίπεδο υπουργείου στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Και πάνω σε αυτόν τον διορισμό υπερθεμάτισε η Τίφανι Τραμπ για να αποδείξει τη στήριξη του πατέρα της στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται σε μια φάση που ψάχνει ψήφους από παντού.

“Ο μπαμπάς μου δεν κοιτά και κρίνει κάποιον από το ποιον αγαπάει. Η αγάπη είναι για όλους”, είπε η Τίφανι και πρόσθεσε, “Εγώ ξέρω τι πιστεύει ο πατέρας μου. Πριν από την πολιτική ο μπαμπάς στήριζε τους γκέι, τις λεσβίες, την ΛΟΑΚΙ + κοινότητα”. Η Τίφανι Τραμπ ξέχασε το “T” στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Πάνω στον ενθουσιασμό της ή επίτηδες παρέλειψε να αναφερθεί στους τρανς; Πάντως το Twitter πήρε φωτιά.



Πέρα από την παράλειψη του “Τ” ο κόσμος του Twitter βρήκε την ευκαιρία να υπενθυμίσει στην Τίφανι ότι ο πατέρας της: πρώτον αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι να κάνει κάποιο σχόλιο για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, έχει απαγορεύσει στα τρανς άτομα το δικαίωμα να υπηρετούν τον αμερικανικό στρατό και ανακάλεσε το μέτρο της διακυβέρνησης Ομπάμα που προστάτευε τους τρανς μαθητές στα δημόσια σχολεία της χώρας. “Αυτά ως μια υπενθύμιση Τίφανι ότι η διακυβέρνηση Τραμπ δεν ήταν ποτέ φιλική με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα”, σχολίασε η οργάνωση GLAAD.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα