ΑΘΗΝΑ
13:54
|
06.06.2023

Η τακτική σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού που κανονικά θα γινόταν αύριο Τετάρτη […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η τακτική σύσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού που κανονικά θα γινόταν αύριο Τετάρτη το πρωί, πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός αναχωρεί για την Κύπρο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι: υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο λοιμωξιολόγος καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιόδρας παρουσίασε τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας αλλά δεν ελήφθησαν αποφάσεις. Το πιθανότερο είναι να παρατηρηθεί η επιδημιολογική καμπύλη τα επόμενα 1-2 εικοσιτετράωρα και τότε να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις οι οποίες -σε κάθε περίπτωση- θα είναι τοπικού χαρακτήρα.

Νωρίτερα, ο Ν. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση για εγρήγορση και επαγρύπνηση στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα