ΑΘΗΝΑ
00:11
|
20.09.2024
O Τζέιμς Ρέντφορντ κατέληξε σε ηλικία 58 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ, γιος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ρέντφορντ, πέθανε την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, σε ηλικία 58 ετών, στο σπίτι του στο Marin County της Καλιφόρνια, έπειτα από μάχη με καρκίνο των χοληφόρων πόρων στο συκώτι του, αναφέρει η Salt Lake Tribune.

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ ήταν σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τη σύζυγό του, Κάιλι Ρέντφορντ, στο Twitter: “Ο Τζέιμς πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Ως σύζυγός του για 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο εντυπωσιακά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια” αναφέρει στην ανάρτησή της.

Το 2005, ο Τζέιμς και ο πατέρας του συν-ίδρυσαν το Redford Center. Ο εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος, Jill Tidman, δημοσίευσε μια ανάρτηση στη μνήμη του James στο Instagram, αναφέροντας ότι: “Με τον Jamie ήρθε η αγάπη και η μεταδοτική χαρά. Προσέγγιζε ό, τι έκανε με καλοσύνη και ζεστασιά”.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, τώρα 84 ετών, δεν εξέδωσε καμία δήλωση προς το παρόν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα