ΑΘΗΝΑ
00:36
|
27.04.2024

Την τακτική του σκωτσέζικου ντους συνεχίζουν οι ομάδες διαπραγματευτών Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά τις τάχα “κατηγορηματικές” δηλώσεις για αδιέξοδο και “τερματισμό” των συνομιλιών,οι […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την τακτική του σκωτσέζικου ντους συνεχίζουν οι ομάδες διαπραγματευτών Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά τις τάχα “κατηγορηματικές” δηλώσεις για αδιέξοδο και “τερματισμό” των συνομιλιών,οι επικεφαλής των διαπραγματευτών σήμερα εμφανίστηκαν διατεθειμένοι για νέο γύρο συναντήσεων, δίνοντας ραντεβού πιθανώς ακόμη και αύριο στο Λονδίνο.

Το δρόμο φαίνεται πως άνοιξαν οι δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής διαπραγματευτών της Ευρωπαίκής Επιτροιπής της ΕΕ, Μισέλ Μπαρνιέ που δήλωσε ότι “χρειάζονται συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές” για να επιτευχθεί συμφωνία για τις μελλοντικές σχέσεις.

Η δήλωση Μπαρνιέ φαίνεται πως προκάλεσε ικανοποίηση στο γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον που ανακοίνωσε το απόγευμα πως η πλευρά του είναι «έτοιμη να καλοσωρίσει στο Λονδίνο» την επανάληψη των διαπραγματεύσεων «ως το τέλος της βδομάδας»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα