ΑΘΗΝΑ
21:54
|
19.04.2024

Έως και 30 άνθρωποι κρατούνται όμηροι σε τράπεζα από ένοπλους άνδρες στην πόλη πόλη Ζουγκντίδι της Γεωργίας, όπως μεταδίδει το γεωργιανό δίκτυο Ρουστάβι 2 (Rustavi […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έως και 30 άνθρωποι κρατούνται όμηροι σε τράπεζα από ένοπλους άνδρες στην πόλη πόλη Ζουγκντίδι της Γεωργίας, όπως μεταδίδει το γεωργιανό δίκτυο Ρουστάβι 2 (Rustavi 2).

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV αναφέρει ότι ο δράστης της ομηρίας στο υποκατάστημα της Τράπεζας της Γεωργίας είναι ένας οπλισμένος με αυτόματο όπλο και χειροβομβίδα και ζητά 500.000 δολάρια σε λύτρα, αλλά και συνάντηση με υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο – ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί.  

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις ασφαλείας και σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων.  

Στα social media κυκλοφόρησε και βίντεο μέσα από την τράπεζα με τους αιχμαλώτους και τους ενόπλους.   Μεταξύ των ομήρων βρίσκονται εργαζόμενοι και πελάτες της τράπεζας.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και δήλωσε ότι μόλις ο δράστης εισέβαλε στην τράπεζα πυροβόλησε στον αέρα και απείλησε να πυροδοτήσει τη χειροβομβίδα που κρατούσε στο χέρι του. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει καταφέρει να διασώσει αρκετά άτομα από την τράπεζα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα