ΑΘΗΝΑ
06:11
|
26.04.2024

Το αρνητικό επιδημιολογικό ρεκόρ που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, το συνέδεσε με την αντιφασιστική διαδήλωση έξω από το Εφετείο […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το αρνητικό επιδημιολογικό ρεκόρ που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, το συνέδεσε με την αντιφασιστική διαδήλωση έξω από το Εφετείο στις 7 Οκτωβρίου, ημέρα ανακοίνωσης της ετυμηγορίας για την εγκληματική οργάνωση, Χρυσή Αυγή.  
Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο MEGA, και τον Νίκο Ευαγγελάτο, “ξέραμε ότι θα έχουμε πολλά κρούσματα κορονοϊού. Έγινε μια συγκέντρωση για καλό σκοπό αλλά δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας”.

“Είχε προειδοποιήσει ο κ. Χαρδαλιάς και ο κ. Κικίλιας για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις χιλιάδων ανθρώπων”, πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε: “Ήταν χιλιάδες ο ένας πάνω στον άλλον, οι περισσότεροι χωρίς μάσκα. Άρα ξέραμε ότι θα ήταν φύσει αδύνατον 14 – 15 μέρες μετά να μην έχουμε αύξηση των κρουσμάτων. Αν δεν είχαμε θα είχαν καταργηθεί όλοι οι νόμοι αυτού του ιού”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα