ΑΘΗΝΑ
08:29
|
29.09.2024
Ελπίδα αποτελεί για την κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ η αντιμετώπιση των Αζέρων και Αρμενίων της Ισλανδίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελπίδα αποτελεί για την κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ η αντιμετώπιση των Αζέρων και Αρμενίων της Ισλανδίας, που πραγματοποίησαν κοινή προσευχή, για την ειρήνευση στην περιοχή, στον σταυροπηγιακό ναό του Πατριαρχείου της Μόσχας, στο Ρέυκιαβικ. 

Παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό, τα οποία τηρήθηκαν μέχρι κεραίας, και υποχρέωσαν μόνον είκοσι άνθρωποι να μπορούν να παραστούν στο ναό, σε απόσταση δύο μέτρων ο ένας από τον άλλο και πάντα με μάσκες, στην ακολουθία μετείχαν μέσω διαδικτύου δεκάδες πολίτες των δύο εθνοτήτων, τόσο από την Ισλανδία όσο και από τις νήσους Φερόες.  

Η συμπροσευχή, με ιερουργό τον Αρχιμανδρίτη Τιμοφέι Ζολοτόφσκυ της τοπικής ενορίας, έγινε μπροστά σε αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας του Βλαντιμίρ, που θεωρείται από τις σωζόμενες εικόνες του Ευαγγελιστή Λουκά και, σύμφωνα με την παράδοση, έχει επιτελέσει θαύματα συνδεόμενα με την ειρήνευση και τις νίκες κατά των βαρβαρικών ορδών. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα