ΑΘΗΝΑ
14:53
|
24.04.2024
Ο Κάπτεν Αμέρικα, ο Χουλκ και τ' άλλα παιδιά στηρίζουν την υποψήφια των Δημοκρατικών για τη σωτηρία των ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Εκδικητές της Marvel συγκεντρώθηκαν χθες προκειμένου να δώσουν “την πιο σημαντική μάχη της χρονιάς” – την εκλογική.

Οι σκηνοθέτες των ‘Avengers’ και ‘Captain America’, Τζο και Άντονι Ρούσο συγκάλεσαν χθες ένα έκτακτο συμβούλιο των ‘Εκδικητών’ (ψηφιακό, μέσω Zoom), για να μαζέψουν χρήματα υπέρ του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών, τους οποίους στηρίζουν εμπράκτως και με πάθος.

Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν οι Κρις Έβανς (Κάπτεν Αμέρικα), Μαρκ Ράφαλο (Χουλκ), Πορ Ραντ (Άντ-μαν), Σκάρλετ Γιοχάνσον (Μαύρη Χήρα), Ντον Τσιντλ (Γουόρ Μασίν), Ζόε Σαλντάνα (Γκαμόρα) και -για λίγο- ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Άιρον Μαν).

Το διαδικτυακό event πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα γενέθλα της Κάμαλα Χάρις, υποψηφίας αντιπροέδρου των Δημοκρατικών, η οποία -εκτός των άλλων- συμμετείχε και σε παιχνίδι ερωτήσεων για το σύμπαν της Marvel.

Οι Avengers περιέγραψαν τη ζωή τους κατά την περίοδο του lockdown, τραγούδησαν (αποτυχημένα κατά τεκμήριο) το ‘Happy Birthday’ στην υποψήφια αντιπρόεδρο και οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι έχουν ήδη ψηφίσει δι’ αλληλογραφίας.

Στο τέλος, ο Μαρκ Ράφαλο, προέτρεψε άπαντες να “τσακιστούν και να πάνε να ψηφίσουν τους Δημοκρατικούς”. Αυτό που απομένει πλέον είναι να δούμε ποιος θα τολμήσει να αψηφήσει τον Χουλκ…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα