ΑΘΗΝΑ
21:23
|
19.04.2024

“Κατασκεύασμα και επινόηση” χαρακτηρίζει ο Ρούντι Τζουλιάνι την σκηνή από τη νέα ταινία του Μπόρατ, στην οποία ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να βάζει […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Κατασκεύασμα και επινόηση” χαρακτηρίζει ο Ρούντι Τζουλιάνι την σκηνή από τη νέα ταινία του Μπόρατ, στην οποία ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να βάζει το χέρι του μέσα στο παντελόνι του μπροστά σε μία δημοσιογράφο που του παίρνει συνέντευξη.  “Έβαζα το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι γιατί είχα βγάλει το μικρόφωνο”, εξήγησε ο 76χρονος πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Μία ημέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σάσα Μπάρον Κοέν με πρωταγωνιστή τον δαιμόνιο Καζάκο Μπόρατ και τον τίτλο-σιδηρόδρομο “Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan” έχει γίνει σάλος με την επίμαχη σκηνή του Τζουλιάνι.

Στην εν λόγω σκηνή η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα, η οποία υποδύεται την κόρη του Μπόρατ, προσποιείται μια συντηρητική δημοσιογράφο, η οποία παίρνει συνέντευξη από τον δικηγόρο και δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τζουλιάνι δεν είχε ιδέα ότι γυριζόταν ταινία. Οι δυο τους βρίσκονται σε μια σουίτα ξενοδοχείου. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο κρυφές κάμερες.

Μετά τη συνέντευξη η νεαρή ηθοποιός-δημοσιογράφος προτείνει στον Τζουλιάνι να πιουν ένα ποτό. Ο Ρούντι Τζουλιάνι βγάζει το μικρόφωνο και φαίνεται να βάζει το χέρι μέσα στο παντελόνι του, προς τα γεννητικά του όργανα, την ώρα που είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι, μπροστά στην Μπακάλοβα. Εκείνη τη στιγμή, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο ίδιος ο Μπόρατ και φωνάζει: “Είναι μόλις 15. Πολύ μεγάλη για εσένα. Πάρε εμένα αντί για αυτήν”. “Δεν σε θέλω”, ακούγεται να απαντά ο Τζουλιάνι.

“Σε καμία στιγμή, ούτε πριν ούτε μετά τη συνέντευξη έκανα κάτι το μεμπτό”, δήλωσε στο Twitter ο Τζουλιάνι και πρόσθεσε, “εάν ο Σάσα Μπάρον Κοέν υπαινίσσεται το αντίθετο στην ταινία του, τότε είναι ένας απροκάλυπτος ψεύτης”.


Νωρίτερα, τον περασμένο Ιούλιο ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης είχε δηλώσει πως πραγματικά είχε πιστέψει πως θα έδινε μια σοβαρή συνέντευξη.“Μόλις κατάλαβα τι παιζόταν, κάλεσα στην αστυνομία”. “Αυτός ο άνθρωπος μπαίνει μέσα φωνάζοντας και ουρλιάζοντας και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια απάτη ή κάποιος νευρικός κλονισμός κι έτσι κάλεσα στην αστυνομία. Τότε έφυγε. Μόνο αργότερα συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Σάσα Μπάρον Κόεν. Σκέφτηκα όλους όσους είχε καταφέρει να κοροϊδέψει κι ένιωσα ωραία με τον εαυτό μου γιατί δεν τα κατάφερε με μένα”, ανέφερε τότε.

Ο Τζουλιάνι ισχυρίζεται ότι στοχοποιείται  επειδή εμπλέκεται στην ιστορία του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, και της παρουσίας του στην Ουκρανία. Ανακοίνωσε, δε, ότι ετοιμάζει αποκαλύψεις για τον Μπάιντεν και τους συνεργάτες του.  

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας:



Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα